Nieuwjaarsreceptie 2019

De nieuwjaarsreceptie gaat telkens door de laatste donderdag van januari.
Dit jaar is dit op donderdag 31 jan om 19u30 in Salons Vaernewijck, Hulstsestraat 217 , 8520 Kuurne.

Beste ondernemer, handelaar,

Tijdens de nieuwjaarsreceptie voor Kuurnse bedrijven en handelaars van donderdag 25 jan 2018 in HVW werden de award's voor 2016 bekendgemaakt door Burgemeester Francis Benois.
Er zijn 3 categorieŽn:


In de categorie voor de mooiste etalage, uitgereikt door het Braderiecomité (www.bra3.be) ging de award naar Entre Nous Deux, een handelszaak gelegen in de Kortrijksestraat die een gevarieerd aanbod van zwangerschapskledij aanbiedt voor toekomstige trendy mama’s. De klassevolle uitstraling van de etalage, volledig in de eindejaarssfeer, nodigt uit om de winkel binnen te gaan. De evenwichtige opbouw en het spel met verschillende sfeer scheppende elementen worden goed benut. De keuze om de sfeer van de etalage door te trekken binnen in de winkel is een meerwaarde. De twee genomineerden in deze categorie waren pralines Pralibel en kantoorservice IB Office.

De award voor Kuurnse versterkende onderneming, uitgereikt door Unizo ging dan weer naar het familiebedrijf pruiken Devos die al meer dan 55 jaar gespecialiseerd is in haarwerken voor dames en heren en gelegen in de Brugsesteenweg. Het betreft hier een familie bedrijf waar de 3de generatie de zaak verder zet. De twee ander genomineerden waren bloemen La Belle Fleur en Lucy’s Dining.

Ten slotte was er ook nog de Award voor het bedrijf van het jaar uitgereikt door het Bedrijvenpark Kortrijk Noord. Dit jaar viel deze eer te beurt aan het bedrijf Linum Europe, een ISO-gecertificeerd familiebedrijf met iets meer dan 30 jaar ervaring en gespecialiseerd in het ontwikkelen én verkopen van toebehoren voor koeltechniek en winkelinrichting. Het bedrijf heeft recent een aantal overnames achter de rug en de continuïteit is verzekerd door zoon Jan Vanderbeke. De twee andere genomineerden zijn vleesverwerkend bedrijf Demuynck en pralines en roomijs Lucardi.

PROFICIAT aan de winnaars !!

Bekijk hier de sfeerbeelden.

Bekijk hier de handelszaken/KMO's die zich inschreven.

 


U ontving van ons een persoonlijke uitnodiging via email.
Mocht u nieuw zijn in Kuurne vragen we om uw gegevens (naam, adres, tel/fax, email, ...)
te willen doorsturen (webmaster@braderiecomitekuurne.be)


Logo Braderiecomité

Braderie Comité Kuurne
Maatschappelijke zetel
Weggevoerdenplein 10
8520 Kuurne

Tel: 0472/45 59 73
Tel: 056/71 12 96
Ond.Nr. BE 0848.808.002

Rek.Nr.:
738-0365019-30

Iban BE15 738036501930
Bic: KREDBEBB

Nieuw op de site:

01/11:
kerstmarkt

25/10:
bonnenboekje

© Selectwebservices